Houten vloer laten schuren

Schuren

Parketrenovatie, parket, schuren, laten, renoveren, visgraat, professioneel
Een visgraatvloer die duidelijk toe was aan een opknapbeurt
Parketrenovatie, parket, schuren, laten, renoveren, visgraat, professioneel
Weer als nieuw

Een houten vloer gaat een leven lang mee. Maar met de jaren komen er toch gebruikerssporen op die niet meer weg te krijgen zijn, de kleur past niet meer bij het interieur of u wilt graag een ander soort afwerking. Ten eerste word bij het schuren van een houten vloer word de oppervlakte geheel kaal geschuurd totdat het er weer uit ziet als nieuw. Als de vloer vellingkanten of een v-naad heeft worden deze door ons professioneel uitgefreesd met een speciaal apparaat. Vervolgens werken wij hem af in de door u gewenste kleur. U kunt uw parketvloer al professioneel laten renoveren vanaf €20.95,- per m²!*

Grondig renoveren

parketrenovatie, mdf, plinten, klassiek, modern, rond, strak, leveren, monteren
Parketrenovatie: verschillende soorten mdf plinten, in verschillende hoogtes en diktes leverbaar


Bij een verbouwing komt vaak meer kijken dan alleen het opschuren van de vloer. Denk bijvoorbeeld aan een  nieuwe randafwerkingschoon- en droogloop matten en parketbeschermers voor uw meubels. Bij ons in de showroom kunt u van alles vinden. We hebben diverse soorten plinten, zowel massieve afdeklijsten als moderne of klassieke  MDF plinten.

Ook voor uw bestaande (laminaat)vloer kunnen wij zeer veel verschillende afdeklijsten en  overgangsprofielen leveren. 

Aanbouw, vloer doorleggen

parket, renovatie, renoveren, schuren, parketrenovatie, aanhelen, waterschade, professioneel, uittanden
Bij het aanhelen word de bestaande houten vloer ‘uitgetand’ zodat het oude gedeelte, na het schuren, vlekkeloos doorloopt in het nieuwe

U heeft uw huis uit laten bouwen en wilt de bestaande parketvloer graag door leggen.  In veel gevallen zal het niet nodig zijn maar wij kunnen vrijwel alle  houtsoorten op breedte en dikte laten schaven om de vloer zodanig aan te helen dat het oude gedeelte vlekkeloos doorloopt in het nieuwe. Belangrijk hierbij is wel dat de gehele vloer geschuurd  dient te worden om het mooiste resultaat te krijgen.

Waterschade

Vloerwerk heeft in de loop der jaren bij veel klanten te maken gehad met waterschades. Of het een deels reparatie of  een gehele nieuwe vloer word; wij kunnen in alle gevallen veel voor u betekenen. Wij stellen het schaderapport met een bijpassende offerte van vervangende producten op, die u vervolgens door kunt sturen naar de verzekering . Onze adviseurs denken graag met u mee om het probleem zo snel maar vooral zo goed mogelijk op te lossen.

Traprenovatie

Als anti-slip heeft deze trap vierkante gesmeden spijkers

Onze showtrap met diverse houtsoorten

Een kleine klus met een groot effect. Trappen bekleden met hout is een vak dat al  van oudsher bij het beroep van de parketteur hoort.

Het door ons zelf ontwikkelde  systeem geeft de mogelijkheid om iedere trede vrijwel naadloos passend te maken. De  tredes worden van tevoren afgewerkt zodat de klus  gegarandeerd met één dag klaar is.

* Prijs gebaseerd op een planken- of strokenvloer zonder vellingkanten, afgewerkt met een blanke hardwaxolie

Bent u nieuwsgierig geworden naar één van onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt onze showroom bezoeken, mailen óf bellen